Grim Skolemusikkorps

Velkommen til Grim Skolemusikkorps! Vi er en gjeng musikanter og foreldre som trivs med korps, musikk og sosialt samvær! På denne siden kan du lese og se hva vi driver med! Kos deg:)

Takk til våre sponsorer!

Grim Skolemusikkorps takker alle våre villige og gode sponsorer. Vi har en roll-up med logoen til dere alle som vi tar med oss "overalt"! Her er den sammen med musikantene.

Årsmøte 9.februar

Da er innkallingen til årsmøte for Grim Skolemusikkorps sendt til alle korpsfamiliene. Håper dere hygger dere med lesingen, og er klare til dyst den 9.februar. Vi er så heldige å få sponsa konferanselokaler på Scandic Kristiansand! Velkommen alle korpsfamilier!

 

Alle papirene til årsmøtet skal være sendt til hver korpsfamilie. Hvis det er noen som ikke har mottatt dem, ber vi om at dere gir beskjed pr. mail. Det er møteplikt for en representant pr. korpsfamilie. Når det velges, kan hver fremmøtte kun representerer en musikant, selv om vedkommende har flere barn som er musikant i korpset.

Minner også om at musikanter som er fyllt 15 år har lov til å stille og stemme i årsmøtet selv:) Så ekstra velkommen til dere!

Har du lyst til å bli med i Grim Skolemusikkorps?

Elever fra og med 3.klasse er velkomne til å begynne hos oss. Nye musikanter deltar som aspirant og junior de første to årene.

Ved opptak til korpset tildeles musikantene et instrument etter samtale med barnet og foreldrene. Rekruttene møter til individuell opplæring på instrumentet og til felles rektuttkorps tirsdager til tildelt tidspunkt. Som del av opplæringen inngår notelære, håndtering av instrument og hvordan spille individuelt og i samspill.

Nye medlemmer er velkomne HELE ÅRET. Grim smk har medlemmer fra Hellemyr, Karl Johans Minne, Solholmen og Krossen skole, samt Grim skole og videregående skoler.

Har dere ytterlige spørsmål eller ønsker å besøke korpset under en øvelse, vennligst ta kontakt pr.mail! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen!

 

Korps er gøy!

Takk til alle som bidrar til at korpslivet er interessant og moro!

Send oss tilbakemeldinger på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen !

 

 

Dette er Kjerstis plass for å formidle beskjeder, legge inn repertoarliste eller fortelle noe annet gøy!