Grim Skolemusikkorps

Velkommen til Grim Skolemusikkorps! Vi er en gjeng musikanter og foreldre som trivs med korps, musikk og sosialt samvær! På denne siden kan du lese og se hva vi driver med! Kos deg:)

Takk til våre sponsorer!

Grim Skolemusikkorps takker alle våre villige og gode sponsorer. Vi har en roll-up med logoen til dere alle som vi tar med oss "overalt"! Her er den sammen med musikantene.

100 % fremmøte

På øvelsen den 31.januar fikk 7 musikanter en påskjønnelse. Disse har hatt 100 % fremmøte siden oppstarten i august 2011. Takk for strålende innsats, gode holdninger og glade stunder!

Gratulerer alle sammen, og håper dere får stor glede av gaven!

Årsmøte 9.februar

Da er innkallingen til årsmøte for Grim Skolemusikkorps sendt til alle korpsfamiliene. Håper dere hygger dere med lesingen, og er klare til dyst den 9.februar. Vi er så heldige å få sponsa konferanselokaler på Scandic Kristiansand! Velkommen alle korpsfamilier!

Les mer …

Første øvelse i 2012

Tirsdag 3.januar har vi vanlig øvelse igjen! Det er viktig å starte opp tidlig i år, siden vi skal få være med på korpsdag i Kilden den 14.januar:)

Dette arrangementet gleder vi oss alle til!

Julespilling og koz

Tirsdag 13.desember er siste øvelse før jula setter inn for alvor. Og da er det på tide å koze seg max:)

Les mer …

Julekonsert 11.desember

Grim Skolemusikkorps ønsker deg velkommen til Julekonsert i Grim kirke, søndag 11. desember kl. 17.00. Da spiller vi opp til god julestemning sammen med våre gjester "CriseCompagniet". Ta med en venn, og hele familien, og kom du også! Hjertelig velkommer!

Side 9 av 10

<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Har du lyst til å bli med i Grim Skolemusikkorps?

Elever fra og med 3.klasse er velkomne til å begynne hos oss. Nye musikanter deltar som aspirant og junior de første to årene.

Ved opptak til korpset tildeles musikantene et instrument etter samtale med barnet og foreldrene. Rekruttene møter til individuell opplæring på instrumentet og til felles rektuttkorps tirsdager til tildelt tidspunkt. Som del av opplæringen inngår notelære, håndtering av instrument og hvordan spille individuelt og i samspill.

Nye medlemmer er velkomne HELE ÅRET. Grim smk har medlemmer fra Hellemyr, Karl Johans Minne, Solholmen og Krossen skole, samt Grim skole og videregående skoler.

Har dere ytterlige spørsmål eller ønsker å besøke korpset under en øvelse, vennligst ta kontakt pr.mail! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen!

 

Korps er gøy!

Takk til alle som bidrar til at korpslivet er interessant og moro!

Send oss tilbakemeldinger på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen !

 

 

Dette er Kjerstis plass for å formidle beskjeder, legge inn repertoarliste eller fortelle noe annet gøy!