Grim Skolemusikkorps

Velkommen til Grim Skolemusikkorps! Vi er en gjeng musikanter og foreldre som trivs med korps, musikk og sosialt samvær! På denne siden kan du lese og se hva vi driver med! Kos deg:)

Takk til våre sponsorer!

Grim Skolemusikkorps takker alle våre villige og gode sponsorer. Vi har en roll-up med logoen til dere alle som vi tar med oss "overalt"! Her er den sammen med musikantene.

Øvelseshelg i Vennesla 20.-21. april

Vennesla vgs er et velegnet sted for øvelseshelg altså. Her disponerer vi både gymsal, kantine, kjøkken og ubegrenset med marsjtraseer. Det ble konsert for villige tilhørere som kom stormende ut fra sine hjem, midt i gata og med høy musikalsk kvalitet.

Les mer …

Jubileumstur til Paris i 2010

I 2010 var Grim Skolemusikkorps 50 år. Det ble feiret med en stor jubileumstur til Paris. Her er et stort utvalg av bilder fra turen, så ta en titt! Der et mulig å sende inn både bilder og reiseskildringer, så skal vi publisere de her på siden!

Før å se bildene, klikk her.

Vårkonsert

Søndag den 25.mars får vi gleden av å være med på en konsert sammen med Kristiansand Janitsjar. Vi oppmuntrer all til å ta med storebror, bestemor og naboen, dette blir en hyggelig og humørfylt musikalsk opplevelse!

Les mer …

Dokumenter og lister

Vårens program og foreldrevaktlisten ligger nå også som en PDF-fil her på nettsiden under "Om Grim SMK/ dokumenter". Er det andre dokumenter du mener bør ligge tilgjengelig her på nettsiden, så setter vi pris på en tilbakemeling om det:) Nyt dagen din!

Bowling 21.februar

Hovedkorpset dro på bowling tirsdag 21.februar, etter halvblåst øvelse. God steming, og forholdsvis lavt konkurranseinstinkt sånn jevnt over. Selv om enkelte dog, de dro skikkelig til og imponerte skikkelig- begge veier...

Les mer …

Side 8 av 10

<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Har du lyst til å bli med i Grim Skolemusikkorps?

Elever fra og med 3.klasse er velkomne til å begynne hos oss. Nye musikanter deltar som aspirant og junior de første to årene.

Ved opptak til korpset tildeles musikantene et instrument etter samtale med barnet og foreldrene. Rekruttene møter til individuell opplæring på instrumentet og til felles rektuttkorps tirsdager til tildelt tidspunkt. Som del av opplæringen inngår notelære, håndtering av instrument og hvordan spille individuelt og i samspill.

Nye medlemmer er velkomne HELE ÅRET. Grim smk har medlemmer fra Hellemyr, Karl Johans Minne, Solholmen og Krossen skole, samt Grim skole og videregående skoler.

Har dere ytterlige spørsmål eller ønsker å besøke korpset under en øvelse, vennligst ta kontakt pr.mail! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen!

 

Korps er gøy!

Takk til alle som bidrar til at korpslivet er interessant og moro!

Send oss tilbakemeldinger på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen !

 

 

Dette er Kjerstis plass for å formidle beskjeder, legge inn repertoarliste eller fortelle noe annet gøy!