Grim Skolemusikkorps

Velkommen til Grim Skolemusikkorps! Vi er en gjeng musikanter og foreldre som trivs med korps, musikk og sosialt samvær! På denne siden kan du lese og se hva vi driver med! Kos deg:)

Takk til våre sponsorer!

Grim Skolemusikkorps takker alle våre villige og gode sponsorer. Vi har en roll-up med logoen til dere alle som vi tar med oss "overalt"! Her er den sammen med musikantene.

Velkommen til Grim smk

Rekrutt 2Velkommen til alle våre nye rekrutter!

Ta gjerne med flere venner som vil begynne i Grim, vi har plass til mange flere. :)

Fint at disse tre i Rekrutt 2 får noen flere å spille med fremover!

 

Oppstart høsten 2012

Tirsdag 21. august starter vi opp igjen med øvelsene. Da har sommeren blitt feira nok, og vi er alle klare for å blåse og spille musikk! Vi møtes som vanlig kl.17.15 i gymsalen på Solholmen skole. Der samles vi både rekrutter og musikanter i hovedkorpset:)

Sjekk oss ut på fvntv:)

På øvelsen den 8.mai, så hadde vi besøk av hele to reportere. En som tok filmopptak fra Fvntv. Og en radioreporter som gjorde intervjuer og andre lydopptak. Nå har vi fått tilgang til linken på Fædrelandsvennens nettside! Så klikk inn og kom i ekte 17.mai stemning!

http://www.fvn.no/fvntv/Grim-skolemusikkorps-2222785.html?paging=&section=


Formannsskapsmøte på Grim

Formannsskapet i Kristiansand Kommune inviterer til åpent Bydelsmøte på Grim onsdag 16.mai. Tema for møtet er: «HVORDAN HAR VI DET PÅ GRIM?»

Les mer …

Flytting av dagens marsjøvelse 8.mai

Heisann! Grunnet usikre nedbørsmengder i ettermiddag, flytter vi marsjøvelsen i dag. Møtes på Solholmen skole, i gymsalen, kl.17.15. Vi satser på å også ut en tur, så ta på sko og tøy etter været:) Rekrutt 1 møter kl.17.30, og tar med instrumentet (blir det bare regn, så får dere tid til litt spilling:) Sees! Hilsen Susanne

Side 7 av 10

<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Har du lyst til å bli med i Grim Skolemusikkorps?

Elever fra og med 3.klasse er velkomne til å begynne hos oss. Nye musikanter deltar som aspirant og junior de første to årene.

Ved opptak til korpset tildeles musikantene et instrument etter samtale med barnet og foreldrene. Rekruttene møter til individuell opplæring på instrumentet og til felles rektuttkorps tirsdager til tildelt tidspunkt. Som del av opplæringen inngår notelære, håndtering av instrument og hvordan spille individuelt og i samspill.

Nye medlemmer er velkomne HELE ÅRET. Grim smk har medlemmer fra Hellemyr, Karl Johans Minne, Solholmen og Krossen skole, samt Grim skole og videregående skoler.

Har dere ytterlige spørsmål eller ønsker å besøke korpset under en øvelse, vennligst ta kontakt pr.mail! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen!

 

Korps er gøy!

Takk til alle som bidrar til at korpslivet er interessant og moro!

Send oss tilbakemeldinger på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen !

 

 

Dette er Kjerstis plass for å formidle beskjeder, legge inn repertoarliste eller fortelle noe annet gøy!