Grim Skolemusikkorps

Velkommen til Grim Skolemusikkorps! Vi er en gjeng musikanter og foreldre som trivs med korps, musikk og sosialt samvær! På denne siden kan du lese og se hva vi driver med! Kos deg:)

Takk til våre sponsorer!

Grim Skolemusikkorps takker alle våre villige og gode sponsorer. Vi har en roll-up med logoen til dere alle som vi tar med oss "overalt"! Her er den sammen med musikantene.

2.plass i Stavanger Open 2012!

GRATULERER!

Grim smk deltok i Stavanger Open på lørdag (17.11.12) og vi fikk en hederlig 2.plass i 4.divisjon janitsjar! Flott konsert, god underholdning, flinke barn og dyktig dirigent! I tillegg fikk Øyvind Mjøs solistprisen i 4.divisjon! Gratulerer alle sammen!

Les mer …

Generalprøve!

Tirsdag 13.november var siste øvelse før korpset skal konkurrere i Stavanger på lørdag! Flinke små og store!

Les mer …

Stavanger Open 2012

Stavanger Open 2012

Les mer her om detaljer. :)

Les mer …

Årsfest 2012

Tirsdag 30.oktober er det årsfest for Grim smk. Det serveres mat og drikke, kake til kaffen, det selges lodd med mulighet for mange gode gevinster, hovedkorpset spiller, rekruttene spiller, det deles ut stjerner + en markering til alle våre nye rekrutter. Velkommen!

Det blir altså ingen ordinær øvelse eller spilletimer denne dagen. Alle møter direkte i Grim kirkes underetasje kl.18:00. Ikke uniform, men husk instrument og noter. ;-)

Heidi

Aktiviteter høsten 2012

Stavanger open Denne høsten er det fire viktige aktiviteter:

- Seminar på Laudal skole fredag til søndag 12.-14. oktober.

- Årsfesten i Grim Kirke (u.etg) tirsdag 30.oktober kl.18:00.

- Stavanger Open, lørdag til søndag 17.-18.november

- Julekonser i Grim kirke søndag 2.desember kl.18:00.

Les mer …

Side 6 av 10

<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Har du lyst til å bli med i Grim Skolemusikkorps?

Elever fra og med 3.klasse er velkomne til å begynne hos oss. Nye musikanter deltar som aspirant og junior de første to årene.

Ved opptak til korpset tildeles musikantene et instrument etter samtale med barnet og foreldrene. Rekruttene møter til individuell opplæring på instrumentet og til felles rektuttkorps tirsdager til tildelt tidspunkt. Som del av opplæringen inngår notelære, håndtering av instrument og hvordan spille individuelt og i samspill.

Nye medlemmer er velkomne HELE ÅRET. Grim smk har medlemmer fra Hellemyr, Karl Johans Minne, Solholmen og Krossen skole, samt Grim skole og videregående skoler.

Har dere ytterlige spørsmål eller ønsker å besøke korpset under en øvelse, vennligst ta kontakt pr.mail! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen!

 

Korps er gøy!

Takk til alle som bidrar til at korpslivet er interessant og moro!

Send oss tilbakemeldinger på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen !

 

 

Dette er Kjerstis plass for å formidle beskjeder, legge inn repertoarliste eller fortelle noe annet gøy!