Grim Skolemusikkorps

Velkommen til Grim Skolemusikkorps! Vi er en gjeng musikanter og foreldre som trivs med korps, musikk og sosialt samvær! På denne siden kan du lese og se hva vi driver med! Kos deg:)

Takk til våre sponsorer!

Grim Skolemusikkorps takker alle våre villige og gode sponsorer. Vi har en roll-up med logoen til dere alle som vi tar med oss "overalt"! Her er den sammen med musikantene.

NY DIRIGENT

 

Velkommen til vår nye dirigent Kjersti Synnøve Johansen!

 

Les mer …

Kondolanse

Les mer …

Årsplanen for våren 2014

Med forbehold om endringer. H:)

 

Les mer …

Velkommen til nytt korpsår 2013/14!

Hei!

Velkommen til nytt år med Grim smk!

 

Les mer …

Korpstur 2013

Korpstur 2013 til Sommarland i Bø, 21.-23.juni!

Alle er hjertelig velkomne med, både hovedkorps og rekrutter. Det kommer e-post de nærmeste dagene, og vi trenger en rask påmelding. Dette blir veldig moro!

Les mer her: http://www.sommarlandfestivalen.no/default.aspx 

H:)

Side 4 av 9

<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Neste > Siste >>

Har du lyst til å bli med i Grim Skolemusikkorps?

Elever fra og med 3.klasse er velkomne til å begynne hos oss. Nye musikanter deltar som aspirant og junior de første to årene.

Ved opptak til korpset tildeles musikantene et instrument etter samtale med barnet og foreldrene. Rekruttene møter til individuell opplæring på instrumentet og til felles rektuttkorps tirsdager til tildelt tidspunkt. Som del av opplæringen inngår notelære, håndtering av instrument og hvordan spille individuelt og i samspill.

Nye medlemmer er velkomne HELE ÅRET. Grim smk har medlemmer fra Hellemyr, Karl Johans Minne, Solholmen og Krossen skole, samt Grim skole og videregående skoler.

Har dere ytterlige spørsmål eller ønsker å besøke korpset under en øvelse, vennligst ta kontakt pr.mail! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen!

 

Korps er gøy!

Takk til alle som bidrar til at korpslivet er interessant og moro!

Send oss tilbakemeldinger på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen !

 

 

Dette er Kjerstis plass for å formidle beskjeder, legge inn repertoarliste eller fortelle noe annet gøy!