Grim Skolemusikkorps

Velkommen til Grim Skolemusikkorps! Vi er en gjeng musikanter og foreldre som trivs med korps, musikk og sosialt samvær! På denne siden kan du lese og se hva vi driver med! Kos deg:)

Takk til våre sponsorer!

Grim Skolemusikkorps takker alle våre villige og gode sponsorer. Vi har en roll-up med logoen til dere alle som vi tar med oss "overalt"! Her er den sammen med musikantene.

Skolekorpsenes dag 2015

 

Skolekorpsenes dag i 2015 - Stian og Sveinung var blant de musikantene som dette året fikk 10-årsmedalje.

I tillegg til utdeling av medaljer, så var det også work shop på Grim skole, marsjering ned til byen og framføring av fellesnummer.

Les mer …

17.mai 2015

 

17.mai 2015 - (snart) klare til avgang ved Hellinga Barnehage på Tinnheia.

Les mer …

Julekonsert - desember 2014

Julekonserten i 2014 - Grim Kirke

Les mer …

Sommertur til Scarborough 2014

Sommertur til Scarborough - juni 2014

Korpset dro på sommertur til den engelske byen, Scarborough, i juni 2014. Vi spilte konsert i byen, og vi besøkte York. Vi hadde også en tur til Flamingoland, en fornøyelsespark, som hadde både dyr og berg-og-dal-baner. Turen er absolutt å anbefale for andre korps og til alle andre.

Les mer …

Så er 17. mai over

Takk til dirigenten vår, Kjersti Synnøve, og våre flotte musikanter som jobbet hardt for å lage en flott 17 mai for oss alle!

Les mer …

Side 3 av 10

<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Har du lyst til å bli med i Grim Skolemusikkorps?

Elever fra og med 3.klasse er velkomne til å begynne hos oss. Nye musikanter deltar som aspirant og junior de første to årene.

Ved opptak til korpset tildeles musikantene et instrument etter samtale med barnet og foreldrene. Rekruttene møter til individuell opplæring på instrumentet og til felles rektuttkorps tirsdager til tildelt tidspunkt. Som del av opplæringen inngår notelære, håndtering av instrument og hvordan spille individuelt og i samspill.

Nye medlemmer er velkomne HELE ÅRET. Grim smk har medlemmer fra Hellemyr, Karl Johans Minne, Solholmen og Krossen skole, samt Grim skole og videregående skoler.

Har dere ytterlige spørsmål eller ønsker å besøke korpset under en øvelse, vennligst ta kontakt pr.mail! Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Velkommen!

 

Korps er gøy!

Takk til alle som bidrar til at korpslivet er interessant og moro!

Send oss tilbakemeldinger på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen !

 

 

Dette er Kjerstis plass for å formidle beskjeder, legge inn repertoarliste eller fortelle noe annet gøy!